CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

2019’da yapılacak yerel seçimler için Kuşadası CHP de aday bolluğu yaşanmıştı.Neredeyse Kuşadası’nda tüm tanınmış simalar aday adaylıklarını açıklamışlardı. CHP’nin Kuşadası yerel seçimler içim adayı bugün akşam saatlerinde belli oldu.2019 yerel seçimler için aday adaylığını açıklayan av. Ömer GÜNEL CHP yönetimi tarafından, Kuşadası 2019 yerel seçimler için belediye başkan adayı seçildi.

Önceki yıllarda CHP adayları Kuşadası’nda belediye başkanı seçilmişlerdi. Esat Altungün ve Özer Kayalı döneminde ilçenin kangren olan altyapı sorununa bir türlü çözüm getirilememişti.Eski başkan Altungün’ün verdiği imar izinlerini iptal eden Kayalı Kuşadası’nda başta müteahhitler tarafından hiç sevilmediği, Kayalı’nın kendi döneminde şaibeli hiç bir işe imza atmadığı, büyükşehir belediye başkanı Çerçioğlu’ndan yeterli desteği alamadığı iddialar arasındaydı.Eski başkan Altungün döneminde Kuşadası belediyesine emniyet tarafından baskınlar yapılmış aramalar yapılmıştı.

Kuşadası siyaset kulislerinde ise eski başkanlardan Fuat Akdoğan’ın Akparti’den aday adaylığını açıklayacak şeklinde konuşmalar yapılıyor.

 

Buraya Oy Verin