Site icon Kuşadası

Selçuk Pamucak Plajı

Selçuk Pamucak Plajı

Selçuk Pamucak Plajı

Selçuk Pamucak Plajı

Selçuk Pamucak Plajı daha çok günü birlik tatilciler ve piknikçiler tarafından kullanılan yaklaşık 100m genişliği 3km aşan kum sahili ile ünlü bir plajdır.Selçuk ilçesine kayıtlı olan bu plaja hafta sonları kamp çadırı kurmak için gelen aileleri bolca görebilirsiniz. Plajı tamam kum olan yerde deniz genellikle sığ durumdadır. Berrak temiz Mavi Bayraklı bir plajdır.

Pamucak Plajı halka açık ücretsiz bir plajdır.Plaj bölgesinde restoran kafeteryalar bulunmaktadır.Duş WC Dereli tesislerinin olduğu alandadır.Plaja gelmek isterseniz kendi şemsiye ve şenzlong unuzu getirmeyi ihmal etmeyin.

Plaj çevresinde 5 yıldızlı oteller ve Aqua park bulunmaktadır.Günü birlikçiler, kamp yapanlar için popüler bir yerdir.

Plaja özel aracınızla, Selçuk yönünden gelirken Pamucak kavşağından  yaklaşık 3 km doğru geldiğimizde plaja ulaşmış oluruz.Kuşadası içinden Selçuk yönüne giden dolmuşlar plaja 200 metre yakınından geçmektedir.

Pamucak Plajı  plajına ilk defa gelenler plajın ilerisinde ne olduğunu merak edip araçlarında gittiğinde çoğu zaman araçları kuma batmıştır.Sert gözüken alan aslında çok yumuşak bir zemine sahiptir. Emin olmadan kesinlikle kumluk alana girmeyin.

 

 

5/5 - (4 votes)
Exit mobile version