Tadında Hikayeler Bu Hafta Kuşadası’nı Konu Aldı.

Tadında Hikayeler Bu Hafta Kuşadası’nı Konu Aldı.

Habertürk’ün ilgiyle izlenen Tadında Hikayeler programı bu hafta Kuşadası tarihi ve yöresel tatlarını tanıttı.

Başarılı yazar ve aynı zamanda aşçı eğitmeni Asuman KERKEZ sunumu ile yapılan programda Kuşadası’nın Kirazlı köyü ve Kuşadası Lezzetleri ve ilçemizin tarihinden ve yemeklerinden bahsedildi.

Ulusal kanal Habertürkte yazarlık aynı zamanda Tadında Hikayeler programı sunan Asuman Kerkez bu hafta Kuşadası’nı Amerikalı şarkıcı Della MILES ile beraber sundu. Çekimleri Pandemi öncesi tamamlan programda tarihi Kervansaray, Kuşadası Güvercin Adası ve Kirazlı köyünden sunum yapıldı. Programda aynı zamanda Kuşadası’nın havadan çekimleri eski rum evleri, çarşısı, ilçe merkezi, Kirazlı köyü, üzüm bağları ve Kuşadası marinasından görüntülerde sunuldu.

İyi bir aşçı eğitmeni olan Asuman KERKEZ  programında, Kuşadası lezzetlerinden Bolama yemeği yapımı, koruk ekşisi ve domates salçası yapımı  görüntülerini sundu. Kuşadası Güvercin Adası’nda Balık Köftesi yaparak Şarkıcı Della ile tadına baktığı görüldü.1754 yıllık anıt zeytin ağacını misafiri Della ile gezen Asuman KERKEZ Kuşadası tanıtımına eşsiz bir fayda sağladığını görüldü.

Kale kapısında bulunan Faruk BOZKURT hayratından da su içen Tadında Hikayeler Asuman KERKEZ bakalım Kuşadası’na yerleşecek mi ?

Programı kaçıranlar  aşağıdaki linki tıklayarak izleyebilirsiniz.

4.8/5 - (5 votes)